Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Søndag på Sörgården...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04


 

Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter om det....


Mens Vilma sover blir det litt tid til egne prosjekter, som maling og tegning, det er noe jeg stort sett ikke finner rom for hjemme, så jeg har likegodt flyttet alle malesakene mine hit..   

Inni et virvarr av syriner fant vi bersåen, som det heter på svensk, et par runder til med hekkesaksen så kommer dette til å bli en hyggelig plass i hagen...
  

På tross av store nedbørsmengder hele sommeren fikk vi malt hele huset, utrolig hva et strøk maling gjør...


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Line

12 september 2009 16:47

Så fint å få se noen ferske bilder fra sommerherligheten :-)

 
vibeke

vibeke

12 september 2009 22:29

for en underbar blog du har!
full av inspirasjon :)

vibeke

http://duftenaverteblomster.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Av perlemor - 11 juni 2009 20:48

Nydelige håndlagede smykker hos http://monome-me.blogspot.com, for deg som er glad i smykker med det lille ekstra, og akkurat nå kan du bli med i trekning på et av hennes halssmykker... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se