Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Tusen takk!

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme i posten som jeg vant hos henne, tusen tak begge to:)
 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

22 juni 2009 15:27

Så heldig du har vært da..Vunnet 2 utlodninger! jeg har i hvertfall vunnet1 og må huske å legge den ut. hadde helt glemt det jeg. Takk for sist forresten :))Skulle hatt bedre tid altså :))

http://husetvedbekken

 
kardemomme

kardemomme

3 juli 2009 15:14

Herlig med nye klær ikke sant??
Jeg har også kjøpt noen topper og et par nye jeans på salg og det er en sånn herlig følelse. Vi tar oss mer enn gjerne en tur til Sørgården i sommer. For øyeblikket er H. i Arendal og blir der til mandag kveld. Da kommer hun og venninnen med bussen tilbake og venninnen reiser antagelig hjem toradg fordi de reiser på ferie lørdag.
Neste fredag reiser vi til København og jeg gleder meg utrolig mye. Ser fram til markeder og loppiser i Danmark. Uka etter, på søndag reiser vi til Amsterdam og jeg håper på mange fine markeder der også.
Forsøker å ringe deg litt senere jeg :)

http://husetvedbekken

 
Jonelin

Jonelin

7 juli 2009 12:00

Vilken mysig blogg du har! :-)

http://jonelin.wordpress.com

 
Carola

Carola

24 juli 2009 20:01

Hej, jag kikar in för första gången.
Oj oj oj vilken mysig blogg du har. Kikade även in i din butik. WOW vilka fina grejor du gör!!

Kommer absolut att komma tillbaka hit!

Kram Carola

http://familjenmahlberg.lboggagratis.se

 
Ingen bild

NIB

9 september 2009 22:05

Hei! Siden det er over 2 mnd siden siste innlegg, tas du av nib:) Hjertelig velkommen tilbake hvis du begynner å blogge igjen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Av perlemor - 11 juni 2009 20:48

Nydelige håndlagede smykker hos http://monome-me.blogspot.com, for deg som er glad i smykker med det lille ekstra, og akkurat nå kan du bli med i trekning på et av hennes halssmykker... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se