Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Knappefunn ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...Røde store knapper ...


Turkise ...


Turkise og lilla ...

 
ANNONS
 
Rikke

Rikke

16 juni 2009 10:19

WOW!!! Snakk om kupp, superfine knapper =) Moro å finne fler av samme type.

http://www.fargesirkelen.blogspot.com

 
Jeanette

Jeanette

16 juni 2009 11:35

Åååå...heldige du :)
Jo jeg vil gjerne komme å sy med deg, det hadde vært super hyggelig. Jeg har faktisk hatt en sånn helg med noen venninner, de kom hjem til meg med symaskin, stoff og rødvin. Det var en helt fantastisk helg! Ü

Tenk å kunne få sitte i et slikt kreativt felleskap daglig! Det er drømmen min, at låven min en dag skal innholde et slikt "kontor" (kanskje ikke rødvin hver dag)

Plakaten ble sendt i posten i dag, så du burde ha den i morgen.

Ü Jeanette

http://frydogdesign.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

18 juni 2009 09:41

Heisan Perlemor!
Ja, du må nok ta turen til Vestfold!
Å finne knapper er utrolig morsomt!!! De røde var jo helt skjønne.
Har et sted i Gøteborg, der jeg alltid havner med mange glade knapper. Skal forøvrig nettopp til Gøteborg til uka.
Ha en fin dag!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Marthe

Marthe

18 juni 2009 10:47

Hei Perlemor!

For en fantastisk fiiin blogg du har - kjempeglad for at jeg kom over denne. Du er jo kreativiteten selv. Og jeg falt pladask for de fine termosene og boksene du viste i innlegget under. Og så mange fine ting du lager!

Legger deg til som favoritt, her må jeg innom igjen:)

Ha en flott dag!

http://thinktank.blogg.no

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

18 juni 2009 21:32

Hei Perlemor. Nå var det en stund siden jeg hadde vært inne hos deg og her var det flere innlegg å kose seg med. Åh - så idyllisk deilig det ser ut på det svenske landstedet deres. Håper på flere bilder fra nabolandet i løpet av sommeren.

Jeg har et sterkt forhold til knapper. Mormor - som var min barnehage/sfo/barnevakt sydde mye - og jeg elsket å leke med knappene hennes. Systematisere de etter farge, etter størrelse, telle de etc. Maaaaange timer. Ble jo helt mo i knærne av disse gamle knappebrettene du har kommet over. Glad midsommar!

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Villblomsten

Villblomsten

7 augusti 2009 00:12

Så mye flott du har laget :-)

:-)

http://villblomsten.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Av perlemor - 11 juni 2009 20:48

Nydelige håndlagede smykker hos http://monome-me.blogspot.com, for deg som er glad i smykker med det lille ekstra, og akkurat nå kan du bli med i trekning på et av hennes halssmykker... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se