Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Bella Linda ...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal fraktes hjem.. Når jeg var der for noen uker siden, så jeg Linda for første gang, mmm tenkte jeg, og jeg klarte ikke å slutte helt å tenke på henne, så jeg ba henne likesågodt om å flytte inn med oss på Sörgården...


Nydelige Linda fra Rörstrand ...


Se hvor yppig...


Hva skal disse fylles med montro...


Innehåller 5 kg. netto...


Kaffe og pølser? ...


Kom også over disse rullene med vokspapir med skjønt blomstermotiv, de skal nok brukes i noen skuffer og skap...


Vitovax...

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

15 juni 2009 13:17

Nydelig servise og gøyale bokser!
Jeg har også en gammel pølsetermos og de er så gøyale :))
Litt usikker på om Kitchen Aiden skal hjelpe til med kakebaksten på torsdag men jeg håper det..Vil ha kjøkkenet litt mer ferdig før jeg setter den fram. Men vi har jo fortsatt et par dage på oss :)Gud som jeg gleder meg :))Sees torsdag :)

http://husetvedbekken

 
hilde iren

hilde iren

15 juni 2009 19:29

JEG ville hatt med meg Linda hjem! Er på utkikk etter et middagsservice som vil bo hos oss med fine farger og som minner meg om barndom på 70 tallet... Og der fant du et... vel vel, får vel bare si Gratulerer med kjøpet :) Jeg leter videre...
Hilde Iren :)

http://www.monome-me.blogspot.com

 
Smilerynker.dk

Smilerynker.dk

19 juni 2009 08:45

Sikke mange fine ting du har på din blog! Jeg elsker også retro... Vil kigge ind igen.

http://www.smilerynker.dk

 
Tant Grön

Tant Grön

2 juli 2009 09:13

Åh vilka härliga grejjer, finfin servis, snygga burkar, frägglada termosar. Lådor och skåp kommer bli jättefina med det pappret :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 11 juni 2009 20:48

Nydelige håndlagede smykker hos http://monome-me.blogspot.com, for deg som er glad i smykker med det lille ekstra, og akkurat nå kan du bli med i trekning på et av hennes halssmykker... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se