Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

MONOme

Av perlemor - 11 juni 2009 20:48

Nydelige håndlagede smykker hos http://monome-me.blogspot.com,

for deg som er glad i smykker med det lille ekstra, og akkurat nå kan du bli med i trekning på et av hennes halssmykker...

 
ANNONS
 
Hilde Iren

Hilde Iren

12 juni 2009 10:40

Hei!
Så gøy at du har laget en lenke til meg - kjempehyggelig :)
Tusen takk for det! Nå skal jeg kose meg med å lese bloggen din, så raskt nedover at du er en kreativ blogger som er verdt å få med seg!
Ha en fin helg!
Hilsen Hilde Iren

http://www.monome-me.blogspot.com

 
hilde iren

hilde iren

14 juni 2009 17:55

- du vant på trekningen min :)og da trenger jeg adressen din.
- smykket er et halsgropsmykke og jeg må tilpasse det til deg, hvis du har et smykke som du kan måle og sende til meg så er det fint. epost: hilded@anart.no
Hilsen Hilde Iren

http://www.monome-me.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se