Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Kulturfestival...

Av perlemor - 8 juni 2009 09:17

Lørdag var det kulturfestival med musikk, dans og håndtverksmarked, jeg og en venninde stod på torget for andre året på rad med hennes nydelige smykker, unika barneklær, vesker og annet, og jeg hadde mine klær og tilbehør. Jeg våknet kl 9.00 med et hyl, skulle da ha vært på torget kl 8.30 for å møte M, for å sette opp teltet og standen, det ble en hektisk time for å få alt ferdig til åpningen men vi klarte det med god hjelp av mannen her hjemmet som satte opp teltet... Etter markedet satte vi kursen mot Värmland og fredeligheten, jentene plukket en hel bøtte med blomster og vi fikk ryddet mer i andre etage, der gjorde jeg endel funn som jeg desverre ikke fikk tatt bilde av men det skal jeg komme tilbake til, det dukker stadig opp nye skatter ettersom vi rydder oss inn.


Vimpler som vi sydde på fredagen ...

Langbord ...

Noen kjente ting ...

 Klær i vinden ...

Mye blomster skal det være nå på sommeren ...

Solen var innom på søndagen ...

 
ANNONS
 
Rosa

Rosa

8 juni 2009 20:52

Ser ut for at dere hadde fott vær : ) Det er alltid en fordel på sånne arangement :)
Likte veldig godt de vimplene...jeg MÅ prøve å få innført noen fler timer i døgnet!! Har så lyst til så mye...

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Mari

Mari

8 juni 2009 23:08

Å kjære vene for en fantastisk stand!!!!! Jeg hadde skrapa lommeboka mi for å få med meg noe hjem derifra altså, skikkelig innbydende og helt i mon gate :)

Gleder meg til å se flere bilder fra sommertorpet :) Kan tenke meg du storkoser deg gjennom ryddinga ;)

Tusen takk for butikktips, de skal føres inn på købenlista snarest :)

Klem fra Mari som spiser Pavlova...igjen..

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Mari

Mari

8 juni 2009 23:09

Kan jeg låne noen bilder og reklamere litt for deg på bloggen min tro?

http://WWW.MARIS-FARGERIKE.BLOGSPOT.COM

 
kardemomme

kardemomme

9 juni 2009 12:24

Hei svigers :))
Kjedelig å forsove seg og jeg kan kjenne på panikken du sikkert følte :)
Men standen ble kjempefin og jeg regner med at salget gikk strålende.
Vimplene ble supersøte!
Og bøtta med markblomster var virkelig et herlig sommerbilde!!
Håper vi får anledning til å komme utover igjen snart! men vi sees uansett i bursdag..
Klem fra svigers :))

http://husetvedbekken

 
Jeanette

Jeanette

9 juni 2009 13:27

Gratulerer, du vant!
På profilen min finner du mailadressa mi. Oppgi adressen din og hvilken print du ønsker, så skal jeg sende det til deg :)

http://frydogdesign.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se