Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Heklet lue og velourbukser ...

Av perlemor - 27 maj 2009 08:59

For ca et år siden heklet Kardemomme denne nydelige luen til Vilma, dette er absolutt favorittluen, den minner meg om en deilig "cup cake" fristende og fin:)


Vakre Vilma ...


Det begynner å bli noen uker siden nå, men jeg har sydd opp en stor ladning av deilige velourbukser til baby og barn, den stripete er i str 68, 74, 80, to i hver str. Kjøpte stoffet på Stoff 2000 i København før jul, desverre kjøpte jeg bare en meter i hver farge men jeg klarte å få 6 bukser per meter, og det var ikke dårlig, hvis jeg får si det selv. Den grønne med sort og hvitstripet ribb er sydd opp fra str 80 til 6 år, tilhørende gensere er også på vei, de mangler hals da det er rett og slett pyton og sy halsribb i velour, så de ligger og venter på ny energi... Rødt, rosa og brunt ...


Grønt og brunt ...


Frisk og eplegrønn ...

 
ANNONS
 
Sara

Sara

27 maj 2009 18:16

åhh vilken sötis! :D mysig mössa!

http://www.sarasliv.bloggagratis.se

 
love

love

1 juni 2009 09:32

Vad fin blogg du har!!

http://aik-.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se