Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Jeg fant, jeg fant ...

Av perlemor - 25 maj 2009 20:57

Langhelgen på Sörgården innholder endel rydding, kasting og sortering, og på fredag dro vi til renovasjons-stasjonen for å kvitte oss med forskjellig rusk og rask som ikke kunne brennes. På vei bort til et av burene, hvor jeg skulle legge fra meg noen elektriske artikler, står det en grønn koffert og lyser mot meg, jeg skjønner umiddelbart hva dette er, jeg åpner den forsiktig, ser meg rundt og lemper den over i bilen, denne skulle bli med hjem og ikke ende sine dager på fyllingen ...


Et grønt vidunder av en Husqvarna Rotary... 

 

Flotte detaljer ... 

 


Maskinen er i tipp topp stand ... 

 


Hvite knapper i mengder ... 

 

Denne kurven heklet jeg i påsken etter inspirasjon fra Kardemomme... 

 

Og denne nydelige tulipanduken fant jeg i en bruktbutikk på Långserud ... 

 

Jeg har bare lyst til å være her ...

 

 
ANNONS
 
Kari-my home is mycastle

Kari-my home is mycastle

26 maj 2009 00:16

Akkurat en sånn symaskin har min mor, så en sånn har jeg brukt mye hehe :))
Moro å se :)

Klem,Kari

http://myhomeismycastlebykari.blogspot.com

 
Mari

Mari

26 maj 2009 10:37

Nå ble jeg glad :) Jeg har vært borte fra bloggingen en stund og derfor ikke vært inne hos deg. Nå hadde du SÅ mange fine innlegg :):) Klærne du lager er kjempelekre, og HELT i min stil!
klemklem

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Retro Elephant

Retro Elephant

26 maj 2009 22:05

Väldigt kul att du ville delta i min tävling på min blogg :)

//Lina

http://www.retroelephant.com

 
Haust

Haust

28 maj 2009 10:31

For eit funn! Håper eg kjem over ei liknande symaskin ein gong. :)

Ha ein god dag!

http://www.posidriv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se