Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Myk velour ...

Av perlemor - 17 mars 2009 08:53

Aller først, kameraet er funnet, i posen med skittentøy som ble liggende i et hjørne i vaskerommet. Pussig jeg skjønner ikke hvem som kan putte noe som helst annet en skittentøy i skittentøysposen;) Veldig overrasket og glad men samtidig hadde jeg begynt å fantasere om et nytt et....

Jeg har sydd en hel del i det siste og i går sydde jeg opp dette velour settet som en prøve, og jeg synes det ble en  riktig fin kombinasjon med de lilla og det sorte og hvite stripene, så jeg klippet og sydde tre bukser til, i forskjellige størrelser, jeg fortsetter i dag med fler bukser og gensere. Jeg prøvde det på lille V i går og det satt supert på henne, desverre glemte jeg å ta bilde av henne, da jeg var mer opptatt av å ta det av før hun sølte ned det hele med melk;)


I nakken har jeg sydd merkelappen på med sølvstikning ...


Genseren satt som et skudd ...


 Deilige kosebukser ...

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

17 mars 2009 16:42

Hei du :)Ser at kameraet har dukket opp igjen..Kjedelig og vanskelig å få blogget uten mulighet til å ta bilder..Så nydelig lite sett du har sydd i myk velour..
Her produseres det nesten ingenting for tiden..Alt er uendret mht til Karamella og vi kommer heller ingen steder nå..
Men J. har begynt å lage ny dør inn i stua fra gangen og satt opp ny vegg slik at det blir stengt i den gamle åpningen mellom stua og kjøkkenet..Det går sakte framover men vi er i hvertfall i gang! Klem herfra :))

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se