Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Vinnerlykke ...

Av perlemor - 12 februari 2009 20:24

Av og til tar jeg turen på strikkekafe, som holdes annenhver onsdag på den lokale strikkebutikken, det kan gå lenge mellom hver gang, men nå har jeg vært der to ganger på rad. Alle legger i en liten slant i en kopp for dekning av kaffe te og kjeks, for dette får vi også hvert vårt lodd og er med i trekningen om forskjellige strikke og sytilbehør. Og nå disse to siste gangene har virkelig lykken stått meg bi:)


I går vant jeg disse to deilige nøstene med polarisgarn i 100% ull, pinne 15 er tingen, dette kommer til å gå unna ...

Min første premie, garn og oppskrift på et par flotte votter, disse kommer jeg garantert til å knote litt mer med, men jeg tar utfordringen;) ...

 
ANNONS
 
Mari

Mari

20 februari 2009 08:44

Så koselig at du har begynt å blogge igjen :) Jeg synes særlig det røde stoffet med rosa bomber er kjempefint!! Når det gjelder sykurs skulle jeg så gjerne deltatt, men blir i lengste laget å kjøre...bor i Lillehammer :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av perlemor - 28 oktober 2009 13:43

Som noen sikkert har sett så har jeg ikke skrevet noe innleg på lenge, jeg har flyttet helt uten å melde adresseforandring... Ny adresse er moiaminmoia.blogspot.com       ...

Av perlemor - 11 september 2009 09:04

  Fant dette nydelige skapet innerst på loftet, helt fullt av skruer, olje og verktøy. Fire strøk maling og blonde på hyllekantene, resultatet ble innbydene og delikat, nå lurer jeg bare på om hele skapet skal bli hvitt, det er noen uenigheter ...

Av perlemor - 21 juni 2009 22:10

Jeg har vært så heldig og vunnet to utloddninger her i blogglandia den siste tiden, og begge de fine gavene kom i posten denne uken, først kom den fine plakaten som jeg vant hos Fryd + design, så i går dukket et lekkert kjede og øredobber fra MONOme ...

Av perlemor - 16 juni 2009 09:08

Jeg oppdaget også et stort bruktutsalg i Säffle, som jeg var en snartur innom, ikke mye spennende der men i syavdelingen fant jeg disse herlige gamle knappe-brettene, hjertet slo litt ekstra fort...     Røde store knapper ...   Turkise ...   Turki...

Av perlemor - 15 juni 2009 09:04

Nok en deilig helg på Sörgården er tilbakelagt, og uken kan starte opp med ny og frisk energi. Var innom en riktig så fin antikbutik på Långserud, hvor jeg har holdt av en glassdisk som jeg skal ha i butikken, må bare finne ut hvordan vidunderet skal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se